Hasiera

Mantalari Buruz

Mantala Basque Gastronomy ekimena euskal gastronomia bultzatu eta lantzeko proiektu bat da, ezagutza-trukearen eta baterako sorkuntzaren bidez. Mantala ekimena Basque Culinary Center-ek eta Hazi Fundazioak bultzatu dute, zenbait eragile publiko eta pribaturen laguntzarekin. Gaur egun, etorkizunak ekarriko dizkigun erronkak kontuan hartuta, inoiz baino beharrezkoagoa da euskal gastronomiak munduan duen kokapenari eustea eta, hala, zenbait eduki eta proiektu planteatzen ditugu, ezagutzan, ikerketan eta elkarlan gastronomikoan oinarrituta.

Publikazio berriak

Jantokia
Jantokia
Laborategia
Upategia

Abuztua - 2022

al.
aa.
az.
og.
ol.
la.
ig.

Iraila - 2022

al.
aa.
az.
og.
ol.
la.
ig.

Urria - 2022

al.
aa.
az.
og.
ol.
la.
ig.

Azaroa - 2022

al.
aa.
az.
og.
ol.
la.
ig.

Abendua - 2022

al.
aa.
az.
og.
ol.
la.
ig.

Urtarrila - 2023

al.
aa.
az.
og.
ol.
la.
ig.

Otsaila - 2023

al.
aa.
az.
og.
ol.
la.
ig.

Martxoa - 2023

al.
aa.
az.
og.
ol.
la.
ig.